Jeg har 30 års erfaring som DJ og skal nok sørge for at få de helt rette stemning til hvilken som helst fest. Jeg spiller primært i Nordsjælland og Hovedstadsområdet.

Stilen er typisk hitmusik fra 80´erne og 90´erne, med afstikker til velkendte slagere fra 60´erne og 70´erne. Så det er meget all-round og mainstream Top 40.

Da jeg startede med at spille som DJ var det med gode gamle vinylplader, siden hen blev det CD afvikling og i dag kombineres det med PC. Men jeg kan stadig hyres med vinylskiver, hvis det ønskes:

Med tiden har jeg spillet i flere byer rundt om i landet. Både som natklub DJ og som mobil DJ i forskellige konstillationer. Jeg har spillet til et hav af firmafester, foreningsfester og private arrangementer.

Jeg kan derfor tilbyde mobildiscotek til ethvert behov for familie-, firma-, klub- eller sportsfester.

Som DJ tilpasser jeg musikken til det publikum, der er til netop Din fest, og har som speciale 70´er - 80´er pop & disco samt tidens hitlistemusik. Udgangspunktet er, at der skal være noget for enhver smag, især da de fleste selskaber er sammensat af forskellige aldergrupper.

Det er også muligt at få lidt baggrundsmusik under jeres middag, hvis dette ønskes. Skulle der også under middagen blive behov for brug af mikrofon eller afspilning af et bestemt stykke musik, finder vi også ud af det. Blot det er aftalt forlods, så vi kan være forberedt på det.

Det kan også være, at der er behov for et bestemt gimmick til for eksempel en bryllupsfest, hvor brudeparret mødtes under en ferie i Italien - her er det oplagt at spille "O solo Mio", og så kan man gøre det efter Brudevalsen. Bare vi aftaler det i forvejen.

Det er også muligt at leje et jukebox anlæg. Det vil sige at du lejer et komplet lyd og lysanlæg med tilhørende PC fuld af massere af hits. Og så står i selv for afvikling af musik, hvor der vælges fra biblioteket i pc´en. DJ-softwaren har indbygget søge funktion. Musikken skifter selv når det ene nummer er slut, så starter det næste.


Eksempel på opsætning af en jukebox anlæg


Discoteks opstilling i telt